FAQ

Hoe kan ik een Pasfoto uploaden
Ga naar Account en klik op Avatar. daar kunt u een ​​Avatar selecteren Maar kunt u ook een foto van uw computer uploaden. Als de foto is geïnstalleerd, dan is uw avatar uw eigen pasfoto.

Hoe kan ik mijn profiel wijzigen?
Ga naar Account en klik op Profiel bewerken. U kunt uw profiel details zoals Headline, Beschrijving, geslacht etc. bewerken 

Hoe kan ik een privé-bericht te sturen naar een gebruiker?
Er zijn 2 manieren waarop u kunt een privé-bericht te sturen naar een gebruiker

  •  Klik op het pictogram E-mail in het lid menu en kies samenstellen. In het veld ontvanger, typt u de gebruikersnaam van de gebruiker aan wieu  een bericht wilt verzenden. Als de gebruikersnaam bestaat, zal  deze te voorschijn komen. Dit zal helpen om ervoor te zorgen u in de juiste gebruikersnaam gebruikt
  • Vanuit het  gebruikers profiel kunt u kiezen voor: Verzenden

Kan ik berichten te bekijken dat ik heb verstuurd?
Klik op het pictogram E-mail in het leden menu en klik op Postvak. Dit zal u naar uw Postvak leiden waar uw  berichten en de groeten staan die u verstuurd heeft  

Ik de verkeerde boodschap per ongeluk verwijderd, kan ik het terugvinden?
Klik op het pictogram E-mail in lid menu en klik vervolgens op Prullenbak. Dit zal alle berichten en groeten u hebt verwijderd laten zien. Kies wat u wilt ophalen en klik op Herstellen De boodschap (pen) zullen nu terug in uw Postvak IN zijn.

Zijn mijn berichten hier permanent, tenzij ik hen verwijderen?
Om ruimte op onze server goed te gebruiken en te zorgen voor de site is niet vast loopt is het goed om reglematig oude berichten te verwijderen.

Hoe werkt lid worden bij een ander of groep?
Wanneer een ander zich abonneert bij u, dan zal zijn/haar gebruikersprofiel worden opgenomen in uw abonnementen pagina. Dit geldt ook voor andere gebruikers die zich lid maken op activiteiten zoals blogs etc.

Een lid valt mij lastig, wat kan ik doen?
Indien een lid van lotgenoot u lastig valt, dan kunt u deze negeren of blokkeren  Als het probleem blijft bestaan,( b.v. onder een andere inschrijving) dan moet u contact opnemen met de beheerder van deze site. Info@lotgenooot.nl.

Back to Top