Forums  ›  Algemeen  ›  Vraag en aanbod
 

studie naar patiëntvoorkeuren

Heeft u onlangs diagnostiek en een behandeling voor een vorm van kanker doorlopen? Dan zou u ons en toekomstige patiënten kunnen helpen!

Voor ons bachelor onderzoek van de opleiding Gezondheidswetenschappen aan Universiteit Twente zijn wij opzoek naar mensen die het diagnose traject van kanker (iedere soort) doorlopen hebben.

In dit onderzoek proberen wij de voorkeuren van patiënten met betrekking tot dit diagnose traject in kaart te brengen.

Omdat er vaak wordt gekeken vanuit het perspectief van de zorgverlener (denk aan efficientie en kosten) worden de wensen van patiënten nog wel eens vergeten. Vandaar dat wij in ons onderzoek dan ook gaan kijken naar hoe patiënten het diagnostisch traject graag ingericht zouden willen zien.

U kunt mogelijk bijdragen aan het optimaliseren van het huidige diagnose traject, waarbij dan ook de voorkeuren van u (als patiënt) worden meegenomen.

De vragenlijst duurt een ongeveer 10 minuten, en uw deelname wordt zeer op prijs gesteld! Door op onderstaande URL te klikken kan u beginnen met het invullen van de vragenlijst.

Let op: Alleen als u zelf dit traject doorlopen heeft kunnen wij uw resultaten meenemen. Gelieve de lijst niet in te vullen als dit niet het geval is. Bij voorbaat dank.

De vragenlijst kan gevonden worden via de volgende link:

https://surveys-igs.utwente.nl/index.php

M.v.g.
Gijs Sturtz en Zeno Geuke

Back to Top